Diensten

BASE Sound verhuurt licht, geluid en special FX voor alle soorten locaties van klein tot groot. We passen ons altijd aan op de locatie en personen. Een goede afstemming en samenwerking is belangrijk aangezien elk evenement of klus weer anders is. Voor vragen hierover kan er altijd vrijblijvend contact met ons opgenomen worden. 

Bands

De Rockstieren
De Rockstieren

Voor bands zijn er verschillende setups mogelijk, van een kleine kroeg tot een grote feesttent alles is mogelijk. Speelt de band graag met monitoren, op in ear of toch liever op beide, dit valt natuurlijk allemaal te regelen! Bij BASE Sound denken we namelijk dat een goede samenwerking tussen de band en het geluidsbedrijf zeer belangrijk is om het optreden tot een succes te maken.

Evenementen

De ervaring leert dat elk evenement weer anders is en dat voor elk evenement weer andere prioriteiten zijn. BASE Sound probeert deze wensen en eisen om te zetten in een zo goed mogelijk resultaat om zo uw evenement in goede banen te leiden en daarbij uw evenement perfect te laten verlopen.

Escaperoom

Naast verhuur van licht en geluid heeft BASE Sound nu ook een eigen Escaperoom: Escaperoom Coevorden Mission Mars. Dit betreft een technsiche escaperoom, met natuurlijk ook audiovisuele effecten. Zie de website van Escaperoom Coevorden voor meer informatie.